Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar -

Svettas under brösten

2013-03-27 17:23 #0 av: Snipps

Hej...jag är en kvinna 50+...har sen ungefär 1 år tillbaka besvärats av  kraftiga svettningar under bysten, det lukta lite syrligt och jag har fått ganska mycket utslag, små vårtliknande utslag, det kliar helt vansinnigt mycket emmellanåt. Jag har en ganska stor byst, använder alltid bh och särskilt viktigt tycker jag när detta problem börjat. Tycker det är så pinsamt, därför har jag inte sökt läkare. Är det någon här som har/ har haft samma besvär, och vad har ni gjort åt problemet?

Anmäl
2013-03-27 17:29 #1 av: konichiwa

Jag känner igen det där.Jag hade svamp på olika ställen på kroppen i många år. Efter en tid på LCHF försvann det och har inte kommit tillbaka :-) Jag tror att det är Candida, som lever på socker.

Agneta

Tvålmakaren

 

 

Anmäl
2013-03-27 17:55 #2 av: Snipps

Ok...då är det bara att söka läkare då!! LCHF vad betyder det?


Anmäl
2013-03-27 18:14 #3 av: MimLan

#2 Läs under "OM SAJTEN" här ovanför. Du är på ett LCHF-forum.

Anmäl
2013-03-27 19:26 #4 av: Kriss

Köp talk på apoteket och talka under brösten.

Anmäl
2013-03-27 19:26 #5 av: [Russinflarn]

Ja sök läkare - det finns "vanliga" svampmedel på apoteket (för ljumskar och fötter/tår), men det bästa är ju ändå att uppsöka läkare. Jag har via jobbet kommit i kontakt med svamp under byst (och har kraftig byst själv, som lätt svettas, brukar hä på talk efter dusch) - det är viktigt att försöka hålla rent och så luftigt som möjligt. På jobbet smörjer vi med en svampsalva och det brukar funka bra. Men det låter som din svamp har hunnit utvecklats en del, så sök läkare! Inte pinsamt, händer många, många! :)

LCHF är när man äter lite kolhydrater och i stället för kolhydrater äter mer fett för att bli mätt. Med mindre socker och kolhydrater i kosten kan man minska Candida-svampen (som ofta finns i kroppen) - den livnär sig på socker och kan orsaka alla möjliga problem, däribland svamp på kroppen och i underlivet.

Det här var en grovt förenklad förklaring, läs gärna mer här på högersidan under "OM SAJTEN" och så finns det en hel del trådar om Candida med, om du använder sökfunktionen.

Lycka till! :)

Anmäl
2013-03-27 19:43 #6 av: Seglarina

Snipps

Bara lite nyfiken: Hur kommer det sig att du ställde din fråga i detta forum när du inte vet vad LCHF är? Sen tycker jag absolut att du ska ta reda på mer om vad vi pratar om här. Som sagt läs "OM SAJTEN" Skrattar

Anmäl
2013-03-27 20:58 #7 av: Snipps

Jag hamnade helt enkelt fel....shit happends!! Självklart ska jag läsa på om detta med LCHF. Jag tror inte jag störde så mycket med mitt inlägg....TACK för att ni svarade och gav goda råd!!

Anmäl
2013-03-27 21:15 #8 av: Margareta

Hej Snipps och välkommen hit! 

Vi svarar alltid snällt på alla frågor på den här sajten. Det är bara så ovanligt att någon ramlar in helt ovetandes om vad sajten handlar om.

Du har mycket att läsa om du verkligen vill ta reda på vad LCHF är. Det hjälper som sagt mot svamp och annat också för den delen.

Lycka till


/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2013-03-27 22:18 #9 av: Framåt

Det fanns en lång lång tråd här för nåt år sedan om just detta problem. Det var en kvinnlig busschaufför vill jag minnas i norrbotten. Tyvär minns jag inte riktigt hur hon kom tillrätta med sina problem.Någon som kan vara behjälplig i att hitta tråden? Har ett svagt minne om att det var att hålla det sterilt som gällde i henne fall. Men en förutsättning är ju att man vet vad som är fel och om det är svamp eller nåt annat som är grundproblemet.

Anmäl
2013-03-27 22:20 #10 av: Framåt


http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4dd2d6f488f4721664015db7-orkar-inte-langre-candida-under-brostet

 

Här är den!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.