Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept att laga hemma

jättegod pizzarecept lchf!

2013-03-25 20:03 #0 av: lila82

Har provat flera lchf pizzadeg och alltid blivit besviken! Går inte att hitta något som smakar som vanlig pizza. Så varför inte hitta något helt annat som inte innehåller ersätta-vetemjöl-med-lchfmjöl?!!

Hittade det här receptet! www.detoxinista.com Kanongott- förrän gångs skull så är det tomatsåsen och toppingen som dominerar och inte den konstiga degsmaken och dess konsistens!

Och med tanke på ingredienserna så är det nog det nyttigaste man kan äta- bara en massa grönsaker Glad Och den smaken märks knappt!

Någon som vågar prova?!!Skämtar

Anmäl
2013-03-25 20:09 #1 av: Hera


Här finns också ett bra recept.

http://ninahera.wordpress.com/2013/01/20/blomkalspizza-a-la-nina-low-carb/

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-03-25 20:15 #2 av: [Petronella Pip]

Tror blomkålspizza finns här bland recepten, har inte kollat likheter och skillnader än. 

Känns som den första blir mer knaprig och inte så äggig som den andra!

Anmäl
2013-03-25 20:27 #3 av: lila82

Tricket är att man måste pressa ut så mycket vatten som möjligt ur blomkålen. Sedan innehåller det bara 1 ägg, och getost vilket maskerar smakerna lite från blomkålen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.