Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Säljes: Två nya LCHF-bakböcker, Halmstad

2013-03-23 14:32 #0 av: [Becka Bus]

Jag säljer två nya LCHF-bakböcker. Emballage öppnat för säkerhetsställa vara och ev. transportskador.

Baka med LCHF av Mariann Andersson
Nypris: 159 kr

Baka matbröd med LCHF av Mariann Andersson
Nypris: 165 kr

324 kr för båda.

Mitt pris: 220 kr för båda (110 kr/st)

Finns i centrala Halmstad.

Anmäl
2013-03-23 14:56 #1 av: odjuren

vad blir de med frakt? För båda eller bara för baka med lchf

Anmäl
2013-03-23 15:44 #2 av: [Becka Bus]

Med Schenker (billigast) blir frakten 65 kr för båda eller 55 kr för en.

Mått:
L 34,5 cm
B 25,5 cm
H 4 cm (en bok: 2 cm)
Vikt 1,2 kg (en bok: 0,6 kg)

Priset för båda blir då 285 kr (fortfarande billigare än när de hade kampanj på båda för 289 kr) men det blir inte prisvärt för endast en bok tyvärr.

Anmäl
2013-03-24 17:42 #3 av: [Becka Bus]

Nu finns bara Baka matbröd med LCHF kvar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.