Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel - Matfett

Magknip av kokosfett?

2013-03-19 11:23 #0 av: Halvdansken

Har börjat ta lite kokosfett (silverpaketet) i mitt kaffe på morronen, men tycker att jag får magknip av det. Är det bara en tillfällighet, eller finns det fler som upplevt liknande?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2013-03-19 11:39 #1 av: [Petronella Pip]

Det finns massor med sådana erfarenheter!

http://www.google.se/search?hl=sv&&q=ont%20i%20magen%20kokosfett%20site:kolhydrater.ifokus.se

Anmäl
2013-03-19 11:54 #2 av: Halvdansken

Ojdå!  Tack så väldigt mycket Petronella Pip!

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2013-03-20 08:03 #3 av: kickili

Silverpaketet är väl inte det ultimata egentligen....fast magknip får du nog även av nyttigt kokosfett.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.