Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som är gbp-opererade och äter LCHF

Anledning till nekad op?

2012-12-26 19:48 #0 av: singoalla83

Är det någon relativt nyopererad gastricbypass op som minns att ni tog blodprov vid första mötet med läkare på vårdcentral där en test var avgörande för att ni skulle få godkänd remiss för operation.? Jag förstod inte min läkare riktigt som bröt på ett annat språk och dum som jag var så frågade jag inte igen. Väntar nu på svar på proverna per post.

Det handlade om nån gen och forsforupptagning som kan leda till näringsbrist hos vissa med denna gen?

Låter konstigt men så uppfattade jag det. Hittar inte liknade information någonstans.

Nån som kan tala lite klarspråk åt mig?!

TACK!!!!!!!!!!

Anmäl
2012-12-27 22:58 #1 av: pavor-nocturnus

Prova att fråga på viktoperation.ifokus.se :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.