Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Varning för RawFood Shop!!!!

2012-11-21 12:20 #0 av: KatNyb

I juli beställde jag varor för 514 kr. Så fick jag veta att varorna var slut. Jag hade redan betalt (27 juli). Jag har skickat massor med mail (jag har sparat alla), ringt Klarna och Payex och min bank ett antal gånger. Idag 21 nov, efter fyra månader, har jag fortfarande inte fått mina pengar. Jag funderar på att polisanmäla företaget för stöld. Det här är inte ett seriöst företag!

Anmäl
2012-11-21 14:07 #1 av: yvonnel

Himla bra att du berättar sådant här jag har blivit lurad också nåra ggr, oftast inte på stora belopp men absolut ska man göra vad man kan för att både bekämpa, stå på för sin rätt och hoppas att det ska ordna sig.

Banken kan inte göra något, iaf var det vad dom sade till mig när jag ville få tillbaka mina pengar. OBS! inte samma företag som du råkat ut för, det finns många fler som inte sätter ärligheten överst på listan.

Anmäl
2012-11-21 14:24 #2 av: springer

Jag har handlat från samma företag utan problem. Dom meddelade mig vid en beställning att varorna var slut. Några dagar senare var pengarna tillbaka på kontot. Jag fick dessutom rabattkod att använda vid nästa köp. De är även snabba att svara på mail.

Konsumentverket borde kunna tipsa om hur du ska gå tillväga.

Anmäl
2012-11-22 12:02 #3 av: crikarlshamn

Kontakta ditt kreditkorts företag, be dem skicka dig ett formulär att "contest" en debit summa.

Anmäl
2018-02-19 18:58 #4 av: uuu

fel

Anmäl
2018-02-21 13:43 #5 av: KunskapÄrMakt

#4: Bra inlägg.

Anmäl
2018-02-26 18:51 #6 av: gun92884

Betala alltid med kreditkort över nätet så  du kan automatiskt spärra betalning om det behövs. Det händer ibland att jag har problem med försäljare på Amazon och då hör jag av mig till AmEx och de spärrar på en gång.

Anmäl