Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

LCHF resa?

2012-05-22 03:08 #0 av: savonit

Finns det typ LCHF resor av något slag
Eller något liknande Paleo eller så?

Jag och sammbon funderar på att resa en sväng om ca ett år med våran då nästan 2 åriga son, vet inte vart vet inte när, men sol och bad är ganska givet, finns möjlighet till träning på något sätt ännu bättre då hade det varit väldigt skönt om vi även kunde få äta som vi är vana vid.
Då det annars skulle kunna bli en aning jobbigt då man mage säger stopp redan dag ett vid avhopp.

Tänker oss ca två veckors semester och väldigt LCHF vänligt.

Tips på res mål.

Anmäl
2012-05-22 07:37 #1 av: nyborjare08

Nu är jag ingen expert men de flesta all inclusive-ställen, oavsett resmål, har väl buffeer? Och såna brukar väl funka ganska bra för "oss"? :-) Enklast är väl att kolla upp ett sådant ställe och fråga hotellet eller resebyrån om maten.

Anmäl
2012-05-22 08:09 #2 av: lizaohman

Hej, jag skrev i en annan tråd om en tjej som har ordnat en LCHF-vistelse på Rhodos 2-9 sep, självklart kan man stanna längre. Självaste Annika Dahlqvist kommer att vara där. Ungefär halvpension med några utflykter och restaurangbesök  och inkvartering i lägenhet (strandnära). Prisvärt. Ann-Sofi, som tjejen heter, tror jag äger hotellet med lägenheter så du får säkert ett bra pris på andra veckan.

Nu var det just inte till hösten du ville resa, men ville tipsa ändå. Dessutom så ordnar Ann-Sofi säkert fler fina resor framöver. Gå in på Annikas hemsida så hittar du annonsen.

Anmäl
2014-01-17 12:59 #3 av: ANSY

Vill man åka med på en LCHF-vecka med egen läkare och expert på ämnet, Annika Dahlqvist, så ordnas det resor till Rhodos 18-25/5 och 7-14/9 2014.

LCHF-mat och föreläsningar, utflykter, egen buss och guide, tavernor och restauranger med utvald LCHF-mat.

Mer info hittar man till vänster på Annikas blogg annikadahlqvist.com

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.