Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Kolhydrater i gram - Android Apps?

2012-04-21 19:08 #0 av: crikarlshamn

Har hittat en som hjälper mig hàlla kollen pà gram kolhydrater ätits. (Free)

Tror den är svensk (Sillens AB), hittade lätt produkter inlagda fràn nätet. Ska tydligen finnas pà Svenska?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sillens.shapeupclub&hl=en

http://www.shapeupclub.com/

Nàgon som hittat bättre eller liknande?

 

Anmäl
2013-03-29 13:14 #1 av: jesterl

Har just upptäckt att det äntligen kommit en LCHF app till Android. Den heter LCHF :)

Anmäl
2013-03-29 13:32 #2 av: Mooniq

jag kör på med www.dumbbell.se den tycker jag är bäst. och det ska finnas app¸ men har inte lurat ut hur jag laddar ner den.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-03-29 14:13 #3 av: odjuren

#2 Du går inpå google play eller app store o söker på dumbbell, dom har flera olika appar, matdagbok och träningsdagbok bla!

Anmäl
2013-03-29 14:23 #4 av: Mooniq

#3 

tackar!

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-03-29 16:40 #5 av: Amandla

Jag har provat dumbbell-appen och den segar ner hela mobilen. Jag har avinstallerat den och jämfört två gånger och det står även i kommentarerna om den att den uppför sig så. Men jag kör via datorn istället och den versionen har många fler funktioner. Provade även nätversionen i mobilen men det funkade inget vidare med pop up-fönstren man använder för att lägga in uppgifter, det gick inte att vare sig flytta dem (kom inte åt där jag skulle skriva in livsmedel, vikt osv) eller stänga dem Tystad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-29 17:26 #6 av: crikarlshamn

Fortsätter med shapeup i android som uppför sig bra.

För att fà den mest kompletta informationen jag kommit över pà nätet samt GRATIS prova denna om Engelskan inte är ett hinder:

http://nutritiondata.self.com/mynd/mytracking

Hur det ser ut:


 

Anmäl
2013-03-29 17:30 #7 av: crikarlshamn


Anmäl
2013-03-29 17:31 #8 av: crikarlshamn


Anmäl
2013-03-29 20:54 #9 av: jesterl

#5 LCHF appen är enkel och snabb. Dessutom fungerar den utmärkt på Android surfplattor! Helt klart värt pengarna :)

Anmäl
2013-03-29 21:04 #10 av: crikarlshamn

Jesterl,

Väntar nog lite, för närvarande har endast en person gett referens.

Det stàr att den innehàller 55 recept men inget om individuella ingredienser/matvaror.

Samt en person som gett 5 stjärnor...

Tveksam...

 

Anmäl
2013-03-29 21:29 #11 av: jesterl

Crikarlshamn

Som sagt, hittade appen igår och verkar vara nypublicerat. Jag har iaf investerat 10 kr (det är ju löjligt billigt) och tycker att appen fungerar utmärkt.  Vet inte riktigt vad du menar med "...inget om individuella ingredienser/matvaror?". Jag har iaf bläddrat genom några recept och även lagat två rätter, fläskkotlett med soja samt blomkålsris. Det blev supergott! Så jag kan bara rekomendera appen till alla som har behov av en enkel LCHF app för Android.

Anmäl
2013-03-29 21:35 #12 av: crikarlshamn

Hej jesterl

Vad jag undrar är om man hittar individuella matvaror som smör, paprika, nötkött etc och om man kan lägga in egna recept... eller om man bara kan följa den med redan inlagda recept?

Anmäl
2013-03-29 22:05 #13 av: jesterl

Hej igen

Nej du kan inte skriva in egna recept. Den fungerar snarare som en receptsamling. Har också upptäckt att man kan köra appen även om man inte har någon täckning/internet. Perfekt för stugan :-) 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.