Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

kolhydrats-app?

2012-02-01 09:26 #0 av: [Caroline92]

Har kollar runt lite på appar men hittar bara sånna där man kan räkna kalorier. Men det är ju inte vad jag vill ha! Någon som vet om det finns någon räkna-kolhydrater-app? Helst som man kan skriva in sin vikt och få viktkurva också :)

Anmäl
2012-02-01 10:15 #1 av: konichiwa

Jag vill också ha en sån!

Agneta

Tvålmakaren

 

 

Anmäl
2012-02-01 10:19 #2 av: [Caroline92]

#1 Ja det skulle vara så bra! Finns ju alltid "minmat" för att hålla kolla på kolhydraterna men skulle vara så mycket lättare om det fanns som en smidig app som man har med sig överallt så man inte glömmer att fylla i något! :)

Anmäl
2012-02-01 10:31 #3 av: Tisdag

ShapeUp
Har allt du vill ha och är gratis.

Anmäl
2012-02-01 10:41 #4 av: [Caroline92]

#3 ska kolla in det, tack för tipset! :D

Anmäl
2012-02-01 10:59 #5 av: [Caroline92]

#3 Jättebra, tack så mycket!! :D

Anmäl
2013-02-17 20:53 #6 av: evis2

Vilken app är den bästa nu för tiden. Jag har inte en iphone.

Anmäl
2013-02-18 23:16 #7 av: quai

Testa gärna Kostbevakningen. Det är ingen mobilapp, men sidan är mobilanpassad. Vi som gjort den tycker att det är enklare att mata in på detta sätt än vi olika listor och knapptryckningar, som alla andra appar vi hittat kör med.

Förhoppningsvis ska man snart kunna spara sina dagar och sätta upp mål också, vi utvecklar sidan fortlöpande.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.