Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Vilken magnesiumolja?

2012-01-02 22:19 #0 av: ronjaian

Undrar om någon har koll på de olika magnesiumoljorna som man sprayar på kroppen.? Köpte en från bodystore först, men den blev liksom vit och torkade PÅ huden. Nu har jag köpt en betydligt dyrare variant från rawfoodshop och den torkar inte som den billigare varianten. Nån som vet om det är värt att köpa den dyrare varianten eller gör de samma nytta? Tacksan för svar!

Anmäl
2012-01-04 22:57 #1 av: Qamilla

Magnesiumoljan kan lämna lite "vitt" efter sig när den torkar. Det blir som när man badar i saltvatten och inte sköljer av sig efteråt. Kroppen tar upp magnesiumet i ca 20-30 minuter sen kan man tvätta av det.

Tror inte det spelar någon roll vilken magnesiumolja man använder bara det är magnesiumklorid. Jag gör min själv och den funkar jättebra.

Anmäl
2013-10-23 04:12 #2 av: andreaswatz

Hej

Den magnesiumolja jag använder funkar bra och ger ingen vit hinna och är inte så farligt dyr:) Köpte den hos Biglife.se kolla och jämför priset tror den är billigare än dom andra.

Magnesiumolja

Ha det bra:)

Andreas

Anmäl
2013-10-23 05:27 #3 av: Internettan

Min ger inga spår heller. Men den irriterar huden på vissa ställen. Kan inte ha den på armarna eftersom det småsvider/kliar ganska rejält ett tag efteråt. Går bättre på benen/låren. Jag har inte känslig hud eller så, och de första gångerna gick det bra på armarna. Sen blev det värre och värre. Det räcker att det kommer lite på underarmarna när jag smörjer in benen så börjar det klia. Undrar varför?

Anmäl
2013-10-23 12:08 #4 av: andreaswatz

Hej internettan

Kan klia om man är ovan det gör det även på mig när man gjort ett uppehåll. Hur länge har du använt magnesiumolja

Vad jag har läst så ska det vara för att man har magnesiumbrist i kroppen, och det är därför det kliar i början för att sedan avta. Men det får man kolla upp om det stämmer.

Jag har ont i korsryggen så jag använder den endast på ryggen, har ingen erfarenhet på övriga ställen på kroppen.

ha det bra

Andreas


Anmäl
2013-10-23 22:50 #5 av: Lillulla

#1 Qamilla, hur gör du magnesiumolja själv?


Anmäl
2013-10-26 10:08 #6 av: Internettan

#4:

Hej!

Jag började använda det för ca tre månader sedan och i början nästan varje dag. Nu den senaste månaden blir det lite då och då, när jag kommer på det. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.