Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Kokoschips

2011-10-23 14:56 #0 av: Ann-MarieLycka

Jag har hittat kokoschips i butiken. Innehåll:Rostade kokoschips, energi per 100gr 602 kcal, protein 6,9g, kolhydrater 6.4gr, fett 62 gr. Vad tror ni om detta? Ok att äta?

Anmäl
2011-10-23 15:09 #1 av: clinteastwood

Var hittade du det? Vad är det för märke? Berätta mer!!! /chipsälskare

Anmäl
2011-10-23 15:12 #2 av: Fiana

#0 Låter som det kan vara ren kokos - och är det det är väl helt ok? Om du planerar att äta flera hundra gram dagligen blir det kanske lite mycket dock :P

Anmäl
2011-10-23 15:28 #3 av: Ann-MarieLycka

#1, Hittade det på Ica Maxi i allergihörnan när jag letade mandelmjöl. Stor påse 500gr, märke Sellton.

#2, Tyvärr känns det lätt att överäta då det är små lättätna bitar - men man blir mätt:))

Anmäl
2011-10-24 08:12 #4 av: Elshira

Dessa chips är helt ok så länge man begränsar sitt intag bara Flört Jag tycker i.af de är jätte goda och är ett bra "godis" att äta på ibland.

Dessa större bitar av (hyvlad?) kokos finns på samma hylla som mandelmjölet (som har samma kilopris som "vanlig" mandel!), dvs i den exotiska avdelningen. Man kan köpa både valnötter och mycket annat på stora påsar där =) Och det är alltså på City Gross jag hittar dessa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.