Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Socker i urinen men normalt blodsocker?

2011-09-12 18:50 #0 av: ConnyO

Har just varit på en hälsoundersökning och fått detta motstridiga besked. Jag ska lämna nya prover nästa vecka, men eftersom jag äter LCHF vill jag gärna vara förberedd. Finns det någon naturlig förklaring?

Anmäl
2011-09-12 19:12 #1 av: [stuxen]

Säker på att de sa socker och inte ketoner?
De brukar reagera om man har ketoner i urinet.

Anmäl
2011-09-12 22:06 #2 av: ConnyO

Jag har bara pratat med sköterskan i telefon, men hon sade att urinprovet gav utslag på för mycket socker, medan blodprovet visade bra värden. De tyckte själva att det var underligt så det är därför jag ska lämna ett prov.

Socker i urinen kan väl vara ett tecken på diabetes, men jag har inga andra symptom.

Å andra sidan skulle det ju sitta fint för kvällspressen om jag fått diabetes efter två år på LCHF :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.