Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

OT-gåbortpresent

2011-09-10 19:41 #0 av: Loria

Tycker denna var rätt rolig, och kan tom vara användbar, ska nog köpa ett par stycken och ha som gåbort present, särskilt till de nyfrälsta ;)

Anmäl
2011-09-10 20:03 #1 av: [stuxen]

Fattar inte, är det jag som är trög? (Trött?)

Anmäl
2011-09-10 20:06 #2 av: Andina

#1 - Antagligen - men jag är precis lika trött och trög... ;)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2011-09-10 20:43 #3 av: Wenn

En till

Anmäl
2011-09-10 20:49 #4 av: Andina

Men det är alltid inspirerande med nya presentidéer, Loria! Jag är glad för din skull! Och framför allt för dem som du ska ge presenterna till! Yeeay!

Flört

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2011-09-10 21:36 #5 av: KarinJ46

Loria...vad är det som är bra som gåbortpresent?

Anmäl
2011-09-10 21:51 #6 av: kaisakavat

Jösses vad nyfiken man blir.. Cool

Anmäl
2013-04-09 09:50 #7 av: Loria

Haha, så pinsamt - och typiskt mig - att glömma länken. Till på köpet kan jag inte minnas vad det var och inte heller att ja köpt några...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.