Krispiga, hotta ostchips
Krydda ovispad äggvita med t.ex sambal oelek eller cayenne (kan bli starkt!)
Riv valfri ost i önskad mängd
Blanda i äggvitan så att det bara blir lite kletigt ihopgeggat
Klicka ut smeten ganska glest. Grädda i ugn 150° tills chipsen blivit gyllene.
Kör du direkt på plåt eller har du bakplåtspapper under?
Fabricati diem, pvnc!
Med papper!
Jag brukar alltid använda bakplåtspapper, så det tänkte jag inte på!
*går ut för att bända bort bakplåten på bilen*
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"
#3
Fast hur blir de krispiga? Jag har gjort såna några ggr och de blir mest bara sega.
Med så pass låg värme och med äggvitan tycker jag att de bllir krispiga. Allt är ju relativt .
Prova med ännu lägre värme, längre tid istället.