Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som har huvudvärk/migrän

Lågkolhydratkost och migrän

2009-07-22 15:49 #0 av: ulrika5

Hej!

Jag heter Ulrika och är ny medlem här. Jag har förra veckan (14 juli) bytt  till lågkolhydratkost för att testa om det kan hjälpa mej att få bukt med min jobbiga migrän som är knuten till hormonsvängningar. 

Jag medicinerar också mot högt blodtryck. Om jag på något sätt kan få antalet mediciner jag äter varje dag vore jag glad.

Ett sätt att försöka få kostomläggningen att funka tänkte jag kunde vara att vara aktiv här i inläggen och på bloggen.

Anmäl
2009-07-22 15:54 #1 av: SirfalasEmy

Jag blev av med min migrän + aura för drygt 9 månader sen och det var då vi bytte till LCHF. Jag har visserligen haft ett migränanfall (med aura) sen dess, men det var när dottern var inlagd på sjukhus och jag blev sönderstressad. I övrigt ingen migrän.

Hoppas att din migrän försvinner/blir bättre och att du kan trappa ner på blodtrycksmedicinen. Skrattande

Lycka till!

Anmäl
2009-07-22 16:01 #2 av: Annica38

Hej och välkommen.

Min migrän har också blivit mycket bättre. Har ätit lchf sen i augusti ifjol. Inte superstrikt men i alla fall. Har haft 5 migränanfall sen dess och det har varit i samband med att jag har frossat i pommes, bröd eller liknande.

Lycka till.

 

Anmäl
2009-07-22 16:16 #3 av: Mervi

Välkommen hit.

Anmäl
2009-07-22 16:49 #4 av: Lava

Hej!

Jag hade migrän flera gånger i månaden förut... men sedan jag började äta LCHF har jag migrän kanske var tredje månad.

Anmäl
2009-07-22 16:58 #5 av: ulrika5

Tack alla för era hälsningar.

Det känns extra bra att det är så många aktiva!

Anmäl
2009-07-22 16:59 #6 av: Mervi

Vi är nästan 10000 medlemmar så det finns alltid någon online.Skrattande

Anmäl