Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

ren LCHF, UFO, FAKIR vad e skillnaden

2009-09-23 11:40 #0 av: tokloppan-81

Nån vänlig själv som skulle kunna hjälpa mig med att berätta vad skillnaden är på dessa tre?

Anmäl
2009-09-23 11:45 #1 av: [ngupa]

För  mig är det

LCHF: ca 20 g kolhydrater om dagen

UFO: under 5 g kolhydrater om dagen

Fakir: inga som helst kolhydrater

Anmäl
2009-09-23 12:00 #2 av: [Pennylane1]

Läs vanliga frågor och svar, där står nog allt! Eller det mesta iallafall, nummer fyra bland länkarna här till vänster. där finns en länk till ordlistan och där står fakir och ufo om man inte hittar det i tråden, fast du har fått svar iofs, men om du har fler undringar så!

Anmäl
2009-09-23 22:45 #3 av: Mervi

#1 Ett bra svar. Så är det.Skrattande

Anmäl
2009-09-29 00:16 #4 av: rottizz

undrar också- och är nog blind men hittar inte någon länk

Anmäl
2009-09-29 00:42 #5 av: [Pennylane1]

längst ner i # 0 finns länken

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.