Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt

KOL och lchf

2010-10-25 20:01 #0 av: Snisselisnure

Hej! jag har fått diagnosen KOL  trots att jag aldrig nånsin rökt. Nu har jag börjat med lchf för att gå ner i vikt.

Är det nån med erfarenhet av KOL som kan berätta om det blivit bättre eller sämre av lchfkost?

Anmäl
2010-10-25 20:08 #1 av: nyborjare08

Hej och välkommen!

Jag har ingen egen erfarenhet eller kunskap men jag hittade en intressant text om det du undrar över på Matfrisks blogg.

Anmäl
2015-03-05 03:57 #2 av: aThomas

Pröva;1msk gurkmeja 1/2msk kanel 1tsk cayennepeppar 2-3msk äppelvinäger rör om tillsätt 3-5 ggr så mycket apelsinjuice. smakar faan.dricker det morgon kväll.Gurkmejjan ÄR infektionshämmande likaså kanelen cayennepeparen gör att det tas opp lättare.Chagathe funkar bra(jag  kan tillhandahålla chagathe)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.