Annons:
Etikettmat-jag-behöver-måltidstips
Läst 2798 ggr
JAUS
3/12/09, 4:10 AM

"Äggviteris" istället för ris

Bra sätt att ta tillvara på äggvitorna som blir över.

Vispa äggvitorna.

blanda i en lagom skätt grädde och lite salt.

Stek i smör under ständig omrörning till det har stelnat till grynig röra.

Serveras som tillbehör istället för ris.

Annons:
nyborjare08
3/12/09, 9:41 AM
#1

Vilket bra tips, tack! Har just funderat på vad jag ska göra av alla vitor!

 

 

Maia
3/12/09, 9:59 AM
#2

Intressant!

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

La grammaire est une chanson douce. /Erik Orsenna 

[tillbakalutat]

rebens
3/12/09, 10:05 AM
#3

Måste testas. Brukar göra ostmaränger som jag har som godis.

buttercup
3/12/09, 10:06 AM
#4

smart :) jag brukar göra maränger XD

ett annat ris-alternativ är riven blomkål som man kör i micron ett par minuter! (utan vatten)

Andina
3/12/09, 11:49 AM
#5

Vilka kul idéer! Bokmärkt!

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

nillisen
3/12/09, 12:16 PM
#6

Wow! Det här måste jag prova till helgen. Jag som i vanliga fall är en riktig risfanatiker.

Annons:
Caena
3/12/09, 11:32 PM
#7

ha!! det där måste ja nog pröva!!

missaz
3/12/09, 11:33 PM
#8

Mycket smart tips! Ska testas!

JAUS
9/28/09, 5:39 PM
#9

Jag skulle, så här i efterhand vilja döpa om äggviteröra till äggviteris istället för att förtydliga användningsområdet. Kan någon med befogenhet ändra rubriken?

mikaelj
9/28/09, 5:41 PM
#10

Sådär?

JAUS
9/28/09, 6:33 PM
#11

Tackar!

Upp till toppen
Annons: