Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Matrevolution i Göteborg

2011-09-27 20:59 #0 av: Margareta

Andreas Eenfeldt reser runt och håller sitt föredrag om Matrevolutionen.

13 oktober är Andreas i Göteborg och föreläser 18:30 på Folkets Hus vid Järntorget. Entre 250 kr

Arrangör: LCHF Hälsa i Väst - Solveig Kiander

Information om anmälan finns här

 

LCHF-magasinet (jag själv) finns på plats och det finns möjlighet att köpa både gamla och nya tidningar, samt teckna sig för en prenumeration för 2012 (kontanta pengar).

 

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2011-10-09 19:12 #1 av: sloppy

Så oerhört dumt och farligt att försöka förmå människor att vräka i sig fett!

Vad tror DU det är som fastnar i kranskärlen? Potatis? Mättat fett fungerar som kranskärlskitt! Den enda diet som fungerar för ett hälsosamt liv och balanserad vikt är LCLF; Low Carb-Low Fat, dvs äta mindre. Att man går ner i vikt av ensidig kost är ingen nyhet(tror det var Rössner som sa att man går ner i vikt om man bara äter hallonbåtar), men tro inte att det är nyttigt!

Iövrigt vettiga människor sitter och äter bacon,korv, fet ost och blandar grädde i yoghurten till frukost

Det känns lite tragiskt. Om något låter som ett jippo är det troligen det.

Anmäl
2011-10-09 21:58 #2 av: Margareta

Kom och lyssna på Andreas, så kan vi ta den diskussionen efteråt :)

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2011-10-10 10:14 #3 av: bustas

sloppy:

Man blir snäll, god, glad och frisk av att äta LCHF: kost och dessutom blir man ödmjuk med en behaglig framtoning. Kolla bara Margaretas svarFlört

Anmäl
2011-10-10 10:19 #4 av: Margareta

Tack Bustas Skäms

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2011-10-10 11:36 #5 av: yvonnel

SLOPPY

finns nog bara på låtsas

Kön: Hemlis
Födelseår: -
Ort:
Land:

Statistik

Medlem sedan: 2011-10-09
Inloggningar: 1
Senaste aktivitet: 2011-10-09
Skrivna inlägg: 0
1

 


sloppy har inte hunnit skriva något eget här. Synd för sloppy             eftersom det innebär att den här sidan inte visas när man bläddrar bland sajtens medlemmar.

Påminn gärna sloppy om du vet vem hon är. Ett inlägg i gästboken             eller ett privat elande brukar göra susen... :)

Anmäl
2011-10-10 20:55 #6 av: snose

Bustas: själv blev jag trött, arg och sjuk av LCHF, men nu äter jag som innan och är glad igen, fast det är säkert mig och in kropp det är fel på ..... :)

Anmäl
2011-10-11 00:05 #7 av: yvonnel

#6

Eller så var det kanske inte LCHF hela vägen, det som du åt.

Anmäl
2011-10-15 20:55 #8 av: Angelfish

Om man ändrar 2011-10-09 till 2011-10-10 i inlägg #5 så beskriver det snose på pricken...  Oskyldig

Anmäl
2011-10-15 22:02 #9 av: asta56

Bästa Sloopy!

Du får nog ta reda på lite mer innan du så kategoriskt avfärdar LCHF-kosten.

Dina åsikter får du nog hålla för dig själv och om du inte har följt debatten och hur människors värden förbättrats efter övergång till LCHF-kosten så är det hög tid du tar del av nyare forskningsrön. Har det undgått dig helt att i USA där man inte gör annat än pratar om LCHF så har ju fetman bland befolkningen ökat något drastiskt. Titta i korgarna på folk som handlar i USA. Där finns bara low fat, low fat och low fat. Titta sen på hur folk ser ut så kanske du kan dra en del slutsatser av detta nämligen att kolhydrater som det dräller av i det landet och för övrigt i Sverige också numera dvs chips, läsk, godis, potatis, pasta och bröd på längden och tvären plus bönor och linser så ser du överallt enormt överviktiga människor såväl väldigt unga som gamla och landet formligen dräller av diabetessjuka människor.

Nej, innan du uttalar dig så betänk att forskningen går framåt tack o lov och det som man förr trodde var helt riktigt inte gäller längre. Vetenskapen går framåt och snart kommer kostråden att ändras med större inslag av fett och mindre av snabba kolhydrater. Var så säker.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.