Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Om iFokus -

Så här fungerar iFokus...

2006-07-13 01:27 #0 av: Cattis

I denna artikel har Cattis (värd på Shetlandsponny) försökt beskriva sajtens funktioner och finesser, för att du som medlem skall kunna hitta lättare och få ut så mycket som möjligt av forumet.

Vänstra delen av skärmen:

Upptill till vänster finns det tre flikar. Forum, Artiklar och Inkorg. -->

Forum
Forum är den förvalda fliken när du loggar in eller besöker sajten som gäst. Det är i forumet merparten av alla diskussioner försiggår. Det är även förvalt att en översikt av de senaste inläggen ska visas. Du ser dem under rubriken "senaste inläggen". Nedanför senaste inläggen finns forumets olika diskussionsgrupper. Du öppnar och stänger grupper genom att klicka på plus- eller minustecknen vid sidan av gruppnamnen.

Klickar du på "visa översikt" över inläggslistan visas de 15 senaste inläggen i listan. Oavsett vilken kategori de är publicerade i. När du läst alla inlägg och vill se om någon skrivit något nytt, klickar du på "Ladda om" överst till höger i inläggslistan. Då laddas inläggslistan om. Olästa inlägg/artiklar är markerade med fetstil. Så snart någon skrivit en ny kommentar i tråden, kommer den att markeras med fetstil igen. 

Vill du se fler inlägg än de som visas när du klickar på plustecknet vid en grupp, klickar du på texten "Framåt" under inläggen.

Skriv, sök, bokmärkenOvanför inläggen finns det tre knappar: Skriv, Sök och Bokmärken. Om du inte är inloggad är bokmärkesknappen inaktiverad (grå). Skrivknappen klickar du på om du vill skriva ett nytt inlägg. Sökknappen klickar du på om du vill söka bland foruminlägg, artiklar eller medlemmars dagböcker. Intressanta foruminlägg kan du bokmärka (med knapp ovanför själva inlägget). Bokmärkta inlägg ser du om du klickar på bokmärkesknappen.

Artiklar
Under fliken artiklar hittar du alla artiklar på sajten. Den här instruktionen är en artikel som du kan hitta där. Artiklar är ofta lite längre texter än foruminlägg och kan innehålla bilder i texten. I foruminlägg är eventuella bilder oftast bifogade i stället.

Även artiklar kan vara indelade i grupper på samma sätt som diskussioner i forumet.

Inkorg
Som inloggad medlem har du tillgång till en inkorg som påminner om ett e-postprogram. Där ser du meddelanden från andra medlemmar och har möjlighet att skicka egna meddelanden.

När du har olästa meddelanden i din inkorg, kommer ett gult kuvert att synas på inkorgsfliken. Det är ganska lätt att se då det kommer nya meddelanden, då detta kuvert "flyger" över fliken hela tiden till dess att du öppnat dina olästa meddelanden.

I inkorgen finns det två grupper: Inkorg och Skickat. I inkorgen ligger inkomna meddelanden och i skickat finns de meddelanden du har skickat till andra.

Mittendelen av skärmen

Upptill i mitten finns det en meny med sju val. Start, Om sajten, Länkar, Medlemmar, Fler sajter, Min sida och Inställningar.


Om du klickar på start öppnas sajtens förstasida. På förstasidan hittar du bland annat en välkomsttext, artiklar och en aktivitetsruta. I aktivitetsrutan visas de senast inloggade besökarna, nyregistrerade medlemmar och nya dagboksinlägg.


Här finns en beskrivning om själva sajten och dess innehåll.


Ja, precis vad det låter som - länkar...


Under medlemsfliken ser du vilka medlemmar som är inloggade just nu. Du kan också söka efter medlemmar i alfabetisk ordning.


På denna sida finns länkar till de andra sajterna inom iFokus nätverk. Det kommer nya sajter hela tiden, så titta in här då och då.


Under Min sida hittar du dina personliga sidor. Där finns din personliga beskrivning av, exempelvis, dig själv. Ditt fotoalbum, din gästbok samt din dagbok finns också här.


Här kan du administrera dina personliga sidor (se ovan).

Personliga inställningar

Ändra din personliga beskrivning, dina registrerade uppgifter och ditt lösenord.

Fotoalbum

Hantera ditt fotoalbum.

Dagbok

Skriv i din alldeles egna iFokus-blog eller redigera dina tidigare dagboksinlägg.

Favoriter

Hantera dina favoriter: lägg till nya sajter och använder bland dina favoriter eller ta bort gamla favoriter.

Bevakningar

Se dina aktiva bevakningar och ta bort dem du inte vill ha. Här finns också möjlighet att inaktivera bevakningssidan efter att du skrivit ett inlägg.

Högra delen av skärmen: 

Överst på högra delen finns en nyhetsruta. I denna rullar de senaste/nyaste inläggen som gjorts i nätverkets alla sajter.

På mitten av den högra delen finns "Mina favoriter". Du kan där se vilka av medlemmarna på forumet som är online och inte. De som är online visas överst i rutan med svart text, de som är offline, visas längst ned, i grå text.

För att lägga till en medlem som favorit, klicka på dennes namn i exempelvis ett inlägg. Då kommer du till dennes personliga sida. Där finns denna knapp:

Då du lagt till en medlem som favorit, byts knappen ut mot denna -->

 

Här ser du de sajter som finns i nätverket. De du är medlem i syns överst med svart text, de du inte är medlem i visas längst ned, i går text.
För att bli medlem i en sajt, det är gratis och du kan vara med i hur många du vill, så klickar du på knappen "Lägg till sajt i favoriter".

Övriga funktioner:

När du läser ett inlägg finns 4 ikoner högst upp på sidan. "Prenumerera", "Bokmärk", "Tipsa en vän" och "Skriv ut".


Att skapa en prenumeration innebär att du får e-post skickat till dig när det skrivs något nytt i en diskussion eller på en sajt som du valt att prenumerera på.

Du får två val då du klickar på ikonen. Antingen kan du prenumerera på svar enbart i den tråden du läste då du klickade på knappen. Eller så kan du välja att prenumerera på allt som skrivs på aktuell sajt. Då får du e-post så snart någon skrivit en kommentar, eller postat nya inlägg och artiklar.


Klicka på denna om du vill sätta ett bokmärke i en speciell tråd som du vill kunna hitta snabbt och enkelt igen senare.
För att se dina bokmärken så klickar du på knappen "Bokmärken" uppe till vänster. Under Inkorgen.


Med denna funktion kan du tipsa andra om trådar/inlägg/artiklar du tycker är intressanta. Klicka på ikonen och fyll i mailadress m.m. till den du vill tipsa.


Ja, denna funktion kräver väl ingen närmare beskrivning. :-) Helt enkelt, skriv ut tråden/artikeln.

Av: Cattis

Datum för publicering

  • 2006-07-12

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Anmäl
2006-07-14 17:42 #4 av: Margareta

Den här tråden *puttar* jag upp hela tiden.
Det är Cattis som är värd för Shetlandsponny som skrivit den och den var min räddning när jag kom ny till iFokus.

Hela iFokus-nätverket är så spännande att det är synd att missa nåt.... säger Margareta som sitter inne i stugan och gläds åt alla nya istället för att vara ute i solen... hur sjukt är inte det då?

Oskyldig

 

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-08-07 12:37 #11 av: kacka

Vad betyder silver respektive guldstjärna bland medlemsförteckningen?

Anmäl
2006-08-07 13:17 #12 av: Margareta

Guldstjärna är dem du har i dina favoriter och som du kan se till höger när de är online.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-08-07 18:17 #13 av: Margareta
Glöm inte att titta i Era inkorgar!
Det finns post om det rör sig et kuvert över Inkorg-fliken

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-08-21 23:54 #16 av: Kriss

Hur gör jag för att fylla i personliga data i efterhand.

Anmäl
2006-08-22 00:21 #17 av: Margareta
Om Du går in i fliken "Min sida" och sen hittar du Administrera överst till höger...

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-11-03 10:33 #20 av: agnetasch

Margareta;Varför står det alltid "Hantera" under min avatar när jag skickar in ett bidrag?Vad gör jag åt det?

Anmäl
2006-11-03 10:34 #21 av: agnetasch

Och varför står det inte "Hantera" just idag?

Anmäl
2006-11-03 10:39 #22 av: Margareta

Hantera är till för att Du skall kunna gå in och ändra i ditt inlägg om du upptäcker att Du skrivit fel. Du kan bara ändra i Ditt eget, medan jag som moderator kan ändra i alla.

Det händer att jag tex går in och ändrar radbrytningar åt dem som sitter i webläsare där det inte fungerar.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-11-03 11:08 #23 av: agnetasch

Så det är bara jag som kan se att det står "Hantera" på mitt inlägg?

Anmäl
2006-11-03 13:54 #24 av: odezza

Vad bra, nu har jag upptäckt "hantera"! Jag har ju en tendens att inte upptäcka mina stavfel innan jag har postat inlägget, trots att jag läser igenom. När jag väl har postat, så ser jag dom tydligt... Glad

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-11-03 16:42 #25 av: hemul

Jo , men artiken förklarar inte vad man inte fattar av sig själv. T.ex. hur man lägger in bilder. Stjärna talade om för mig att man undviker dubbla radbrytningar genom att använda Shift+Enter. Själv har jag kommit på att länkar blir automatiskt klickbara om man gör en radbrytning direkt efter. Sedan kan man backa och deleta radbrytningen. Det står heller inte i artikeln.


Anmäl
2006-11-03 19:02 #26 av: Margareta

Vi kanske skall tipsa Cattis om det...

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-11-04 01:15 #31 av: Margareta
#23:agnetasch JA, det är bara Du och moderator som ser "hantera" under DITT namn. Alla + moderator ser under sitt eget namn.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-11-04 19:43 #33 av: odezza

ursäkta... !E7?

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-11-05 00:07 #34 av: hemul

Ja, de släppte IE7 officiellt nyligen. Man måste ha XP eller Vista.

Zoom har Opera använt i evigheter. IE7's implementering är annorlunda och mycket sämre. Men nu vill jag ju inte byta browser varje gång jag ska hit. :-p

Bra att Johan fattade trots alla felslag. Glad

Frames och val av enheter är inte buggar. Det är medvetna val. Så uppenbara JS-fel tycker jag inte kan räknas till buggar heller. Jag menade inte att ni skulle försöka ändra mina inställningar (gud förbjude). Jag menade att ni kanske kan fixa en del av konstigheterna.

Beträffande varning om clipboard access antar jag kommer från TinyMCE, så det kan ni väl inte göra mycket åt.

Sorry om jag lät överkritisk. Det var inte riktigt meningen. Jag tycker iFokus har en kul idé. Ni skulle säkert få mer uppmärksamhet om det inte var så jäkla avigt att använda sidan. Det är lite synd bara.

 


Anmäl
2006-11-05 11:28 #35 av: odezza

Ok, hemul, då fattar jag! Men jag använder OSX och Firefox, och har inga större problem med den här sidan (men jag kan inte zooma, förståss). IE fungerar inte så bra på min maskin, den har en tendens att plötsligt stänga ner sig...

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-11 16:43 #36 av: odezza

Jag hittar inte var det står beskrivet hur man gör för att lägga in bilder direkt i kommentarrutan... någon som vet?

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-11 17:08 #37 av: Amiechan

Jag vet inte själv hur man får in bilder i texten (fast det är jag som gjort det då och då). Det jag gör är att jag kopierar ett helt inlägg från min blogg och klistrar in och då följer bilden med.

Anmäl
2006-12-11 17:56 #38 av: Mervi

Om ni under kommentarrutan ser något som heter bifogad fil så kan ni bläddra där och leta efter bilder och lägga in. Jag är inte hemma så jag har inte tillgång till mina bilder just nu. Det är svårt att förklara. Hoppas att ni förstår hur jag menar Generad.

Anmäl
2006-12-11 18:19 #39 av: hemul

Men jag har sett att folk lägger in bilder som ligger på andra servrar, alltså inte är uppladdade här. Förvånad


Anmäl
2006-12-11 18:42 #40 av: odezza

Tack Mervi, jag misstänkte att det var så, men ville vara säker... anledningen till att jag frågade var att frågan uppstod i en annan tråd, ska länka hit...

Hemul, kanske gör dom som Amiechan, eller så fungerar det om man lägger in adressen till bilden (liknar en webbadress, men slutar på .jpg). Någon som vet mer om detta? 

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-11 18:52 #41 av: odezza

Då passar jag på med en annan teknisk fråga, som jag har funderat på: Varför kan man inte få en länk till en annan tråd på forumet att öppnas i ett nytt fönster (eller ny tab), trots att man kryssar i rutan för det, då man skapar länken?

Eller är det bara min webbläsare som beter sig så? 

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-11 20:07 #44 av: Mervi

Jag skall prova med en bild. Det gick bra.

 

odezza, jag har också undrat hur man får en länk till en annan tråd här på forumet. Jag fixar inte heller det.

Anmäl
2006-12-11 21:16 #45 av: hemul

Men odezza, VAD är det amiechan gör då? BBCode funkar inte och inte HTML heller.


Anmäl
2006-12-11 22:54 #46 av: Amiechan

Mervi: Det finns två sätt att lägga in bilder i forumet. Det ena är som du gör (och det är så ifokuskillarna vill att man ska göra) och det andra är på det mysteriösa Amiechan-viset. Så här:

"Till er förnöjelse lycklades jag provocera fram en dubbelgäspning från katterna och dessutom fånga den på bild.

http://photos1.blogger.com/blogger/7491/2782/1600/DSCN0479.jpg

Minegishi till vänster och Saito till höger."

Här finns det en del godbitar om att länka.
Se tex svar #4 för svar på hur man länkar till trådar inom forumet :)

Anmäl
2006-12-12 01:02 #47 av: oldwolfie

testar  igen  på ett annat sätt  ser ut  som de kan fungera men de vet man inte förrn   de e klart 

oj va de e ljuvligt att knalla omkring därute o plocka hem mat från skogen

japp hösten äär underbar

Humör: solig


dagens tanke: Hela världen är en rad underverk, men vi är så vana vid dem att vi kallar dem vardag.

Anmäl
2006-12-12 01:05 #48 av: oldwolfie

jippiiieee  jag gjorde  det  hejaheja  måste testa  igen   thihi   kuligt detta   nu vet jag   hur de går till,,man  måste använda  knapparna  då  går de  bra o klistra in bilder från nätet  fats  jag tror  att  dom inte får  vara för stora

Anmäl
2006-12-12 01:08 #49 av: oldwolfie

      kollar om den lilla  pilen  följde  me här också

 

Anmäl
2006-12-12 01:12 #50 av: odezza

Härligt med experiment! det är ofta bästa sättet att lära sig något på! Skrattande

#45 hemul, jag tror att Amiechan redan har svarat på det, i #46! 

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-12 01:22 #51 av: odezza

#44 Mervi, kolla tråden "om att länka" som Amiechan har puttat upp! Själva länken får jag till, men jag kan inte få den att öppnas i ett nytt fönster, som det går att göra med externa länkar.

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-12 08:51 #52 av: Mervi

Tack så mycket, det måste jag lära mig, jag förstår hur hon menar men om jag inte tränar så glömmer jag bort det.Gråter

Anmäl
2006-12-12 09:31 #53 av: hemul

#50 Nja, efytersom forumet nu har tolkat koden hon använde så ser jag ju bara bilden och inte vad hon skrev för att få till den. :)
I  råden om länkar som amiechan nämner verkar det som HTML funkar här. Det har jag ju försökt förut och då funkade det inte. Jag provar väl igen då.

<p style="color: red">Testing, testing!</p>
<img src="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif">


Anmäl
2006-12-12 09:32 #54 av: hemul

Fot i munnnen


Anmäl
2006-12-12 09:50 #56 av: hemul

Nja, blogger verkar inte gilla hotlinking så vi som inte har dina bilder cachade, som du själv har, ser bara en trasig bild-ikon. Så så bra kanke det inte funkar.


Anmäl
2006-12-12 09:53 #57 av: hemul

Fast jag skulle kanske bara ha talat om för dig att bilden inte funkar men inte varför? R&auml;cka ut tungan


Anmäl
2006-12-12 09:54 #58 av: Amiechan

Blä, nu blev jag deprimerad :/

Men å andra sidan får väl alla ta och börja läsa min blogg då? :P 

Anmäl
2006-12-12 10:10 #59 av: hemul

Jag ger upp nu.


Anmäl
2006-12-12 10:28 #60 av: Amiechan

För att komma förbi problemet med att alla inte har mina bilder cachade :P så kan man göra så här:

 Ladda upp bilden som en bifoga fil. Publicera kommentar. Öppna bilden i en ny flik. Kopiera bilden. Hantera - redigera ditt inlägg där bilden finns. Klistra in bilden i inlägget. Publicera.

Då borde det fungera jämt väl hemul?

http://kolhydrater.ifokus.se/ShowFile.aspx?BinaryId=8a425a44-ad88-41e5-af7b-aa2c09e9cf57&Filename=DSCN0476.JPG

Ser du mitt julpotpurri nu hemul?

Anmäl
2006-12-12 12:48 #61 av: hemul

Jo, men det var ju aldrig ett problem. Du har ju lyckats få forumet att acceptera HTML, trasig bild-ikon eller inte. Frågan är hur? Är det så att HTML tolkas om man redigerar sitt inlägg? Kan inte testa nu för Hantera är borta.


Anmäl
2006-12-12 13:14 #62 av: Amiechan
Tja, jag är nog mer praktiskt inriktad. Blir det en bild för alla är jag nöjd :)
Anmäl
2006-12-12 13:18 #63 av: hemul

Du skulle inte helt enkelt kunna tala om hur du gör då? Det vore ju liksom enklast.R&auml;cka ut tungan


Anmäl
2006-12-12 13:27 #64 av: Amiechan

 

Hur jag gör har jag sagt, men varför det funkar det skulle ju DU förklara :D 

Anmäl
2006-12-12 13:46 #65 av: odezza

Oj... nu går det runt i huvudet på mig... måste experimentera för att fatta... men just nu hinner jag inte Generad

"still lost in space and time"

Anmäl
2006-12-12 20:28 #67 av: Mervi

Jag ser dina bilder.

Anmäl
2006-12-12 23:13 #68 av: Margareta

Jag ser också alla bilder. Jag har traditionell PC med Windows XP och Explorer 6 någonting....

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-12-13 00:03 #69 av: oldwolfie

har ni sett att  bilderna e klickbara  då??

klicka  på grisarna    så  får ni  se  eller  de andra bilderna   kul va

Anmäl
2006-12-13 09:10 #70 av: Margareta

haha nu såg jag det...

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-12-16 11:24 #71 av: Mervi

Vad kul, jag har också klickat.Glad

Anmäl
2007-01-15 12:46 #72 av: Cattis

Ny funktion:


Högst upp i varje inlägg finns en knapp för att hoppa till den första olästa kommentaren i tråden. 
En bra funktion för långa trådar med många kommentarer i.

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Anmäl
2007-01-15 12:55 #73 av: Amiechan
Se även tråden Första olästa för bild :)
Anmäl
2007-02-07 13:52 #74 av: Margareta

Det finns många nya här nu som kanske behöver läsa den här artikeln...

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2007-02-07 15:17 #76 av: Margareta

heja hemulen!!!

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2007-11-20 16:58 #78 av: Margareta

Länge sen vi läste den här artikeln om iFokus... mycket har hänt men det mesta stämmer nog ännu...

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2008-02-23 16:32 #79 av: Margareta

Länken till den här artikeln finns i det PM (personliga meddelande) som man får som ny medlem.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2008-05-01 15:32 #80 av: nnejra

Måste man träna regelbundet för att gå ner i vikt?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.