Annons:
Etikettlivsmedel
Läst 11497 ggr
Margareta
10/21/06, 2:07 PM

Coop Pesto

Coop Pesto produceras helt utan tillsats av socker.

 

Coop Pesto

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

Annons:
skogsstjrna
10/21/06, 6:56 PM
#1

Min favvo är vitlök i samma serie!

Margareta
10/21/06, 7:21 PM
#2

Då skall jag köpa och scanna den också… hade den innan men missade att scanna kartongen innan jag slängde den…

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

ovkyhn
10/21/06, 7:26 PM
#3

Bra med tub tycker ja den brukar står sig längre oxå.

nikita3
10/22/06, 1:32 AM
#4

Kan man äta pesto?

Det har jag kollat på men trott att det inte är bra.

Vad har ni peston till? lite tips!

Margareta
10/22/06, 1:40 AM
#5

Den här peston kan man äta.
Lite svårt att få till bilden men den är helt sockerfri.
Kolhydraterna kommer från lite pinjenötter och antagligen basilikan. 

Jag använder det som smaksättning i kalla såser. Tex en dutt i creme fraiche. Idag hade jag det i fiskfärs… Fantasin bestämmer.
Jag har den även i spenat tillsammans med Philadelfiaost.

Man kan även ha den som den är…

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

nikita3
10/22/06, 1:51 AM
#6

Låter gott, ska genast köpa den.

Annons:
Pasi
10/22/06, 10:33 AM
#7

Är man bara intresserad av viktnedgång så går det ju att äta den…men kanske inte om man är intresserad av bra hälsa. Kombinationen av solrosolja och frön är ju rena omega6bomben! :D Bättre att göra egen av nötter, basilika, olivolja, vitlök och parmesan med stavmixer, tar bara nån minut. :)

Margareta
10/22/06, 2:58 PM
#8

Fast Pasi det är så lite man tar att jag undrar om det spelar någon roll… jag tänker då på mygg och elefanter…

Jag använder kanke 1tsk i en sås till flera personer…

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

UlrikaA
10/22/06, 6:22 PM
#9

Jag använder pesto när jag gör färsbiffar, jag tar tre msk till 600 g blandfärs. Det blir jättegod smak på biffarna!

artch
10/22/06, 6:30 PM
#10

Finns de olika i kyldisk eller i vanlig hylla på affären? Tycker att det låter väldigt intressant.

Margareta
10/22/06, 6:33 PM
#11

I "min" Konsum finns de i vanliga hylla bland majonnäs och ketchup.

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

artch
10/22/06, 6:38 PM
#12

Då ska jag kolla där. Brukar inte vara vid den hyllan då jag inte gillar majonnäs och ketchup. Glad

magma
10/22/06, 10:29 PM
#13

Min psykiska hälsa skulle naggas illa i kanten om jag skulle vara tvungen att göra ALLT utan undantag från grunden… Ibland behöver jag genvägar, även när det gäller maten, för att orka med vardagen.

/magma- som just nu knappt håller näsan över vattenytan, fast i trotsträsket med min fyraåring utan synbar ljusning i sikte…

Annons:
magma
10/22/06, 10:39 PM
#14

…ööh, detta var ett ett inpass till Pasi:) Och tack för infon, Pasi, det är alltid bra att vara medveten och veta om vad man stoppar i sig. Min pestoförbrukning är iofs minimal men ändå *s*

Tror jag redan måste lägga mig i snarkofagen! Känns som bomull i skallen. Bara illbattingen somnar snart så…*morr*

Pasi
10/23/06, 12:23 AM
#15

Jag skrev det bara för att folk ska vara medvetna om vad det innehåller och bara för att jag tycker att hälsa är viktigare än viktnedgång i stort sätt i alla lägen.
Här diskuteras ju friskt om hälsoaspekter….den minskade risken för sjukdomar osv men då handlar det ju mycket om att ersätta omega6-fetterna med bra fetter och de flesta tömmer ju redan ut den "dåliga oljan" ur tonfisken…. men att sedan köpa en produkt baserad på samma dåliga olja…det är inte logiskt!Fundersam
Själv äter jag hellre 50 g extra kolhydrater än 5 g extra omega6.

Det går det faktiskt fort att göra egen och jag lovar att den smakar betydligt bättre än burkvarianterna som brukar vara lite "gräsiga" i konsistensen.
Jag brukar ta ca 2 vitlöksklyftor, 30 basilikablad, 40 g olivolja, 40 g nötter (valnöt, paranöt eller kanske mandel) och mixa. Sedan blanda i ca 40 g parmesan, några korn salt och peppar och slutligen olivolja till bra konsistens.Räcka ut tungan

Eller köp iallafall en som är gjord på olivolja som är betydligt hälsosammare och godare. I övrigt så tycker jag att alla får stoppa i sig vad de vill och tror på! Glad

skogsstjrna
10/23/06, 12:59 AM
#16

#7 Den här är delvis gjord på olivolja.

Pasi
10/23/06, 1:09 AM
#17

Som femte ingrediens…efter salt, hehe!!!! Skrattande

skogsstjrna
10/23/06, 1:19 PM
#18

Det har du rätt i, såg jag inte. :)

Säger det mest om mängden olivolja eller mängden salt? ;)

Pasi
10/23/06, 6:46 PM
#19

Skrattande Man kan ju undra!

Upp till toppen
Annons: