Annons:
Etikettom-ifokus
Läst 7098 ggr
Margareta
2/22/07, 11:26 PM

Presentation av medlemmar

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

På iFokus finns det drygt 50 olika forum som handlar om olika ämnen. Som medlem är det fritt fram att besöka samtliga sajter.

Hela iFokus-nätverket har idag (22 feb 2007) över 11000 medlemmar fördelat på fler än 50 olika forum. Som registrerad medlem är det fritt fram att delta i samtliga forum - under samma användarnamn och med samma lösenord. Man räknas som medlem på de olika forumen, när man sparat det enskilda forumet som "Favorit".

Genom att klicka på ett medlemsnamn, blir man förflyttad till den medlemmens egen personliga sida. Oavsett från vilket forum man kommer, är det samma personliga sida man ser. På den personliga sidan har medlemmen förutom en presentation - tillgång till att för andra medlemmar visa Gästbok, Fotoalbum och Dagbok.

Genom att titta på en medlems personliga sida ser man på så vis var intressena finns och man kan finna vänner och likasinnade även utanför kosten. Själv är jag medlem på Shetlandsponny iFokus, samt på Norsk Skogkatt iFokus och några till…. det är svårt att låta bli…

Det vore roligt om fler använde möjligheten att skriva en presentation på "Min sida" eftersom det är svårt att hålla i sär vem som är vem när vi är så många. Den behöver inte alls vara omfattande, bara något stöd för minnet, men den får givetvis vara hur omfattande man själv vill. En del medlemmar vet vi ingenting om och det blir väldigt anonymt.

Vill man utveckla mer vem man är och varför man äter kolhydratreducerad kost och vilken målsättning man har med det, kan man göra det antingen på "Min sida" eller  under en helt egen tråd i Forumet under rubriken "-Medlemmar-". Fördelen med att göra det under forumgruppen "-Medlemmar-" är att det inte syns om man sen blir medlem på andra sajter i iFokus-nätverket.

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

Annons:
zeretki
2/22/07, 11:52 PM
#1

Ska göra detta, tack för tips!

AiriO
2/23/07, 9:56 AM
#2

Ska bläddra runt härGlad

anki1
2/23/07, 10:18 AM
#3

brukar jag göra emellanåt, om jag vill veta mer om en person bakom "nicknamet". Anki1

Älska dig själv för den du är

Besök mig gärna påWWW.facebook.se/ankis smycken o textilhantverk

Mervi
2/23/07, 10:32 AM
#4

Välkommen AiriO!

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Sara40
8/26/07, 1:12 PM
#7

Oki doki! Det är jätte roligt att läsa andras presentationer och dagböcker så det var nog dax att själv lägg in en liten presentation.

Margareta
2/23/08, 4:30 PM
#8

Nu är det ännu fler nya…

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

Upp till toppen
Annons: