Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
- Om iFokus -

Presentation av medlemmar

2007-02-22 23:26 #0 av: Margareta

På iFokus finns det drygt 50 olika forum som handlar om olika ämnen. Som medlem är det fritt fram att besöka samtliga sajter.

Hela iFokus-nätverket har idag (22 feb 2007) över 11000 medlemmar fördelat på fler än 50 olika forum. Som registrerad medlem är det fritt fram att delta i samtliga forum - under samma användarnamn och med samma lösenord. Man räknas som medlem på de olika forumen, när man sparat det enskilda forumet som "Favorit".

Genom att klicka på ett medlemsnamn, blir man förflyttad till den medlemmens egen personliga sida. Oavsett från vilket forum man kommer, är det samma personliga sida man ser. På den personliga sidan har medlemmen förutom en presentation - tillgång till att för andra medlemmar visa Gästbok, Fotoalbum och Dagbok.

Genom att titta på en medlems personliga sida ser man på så vis var intressena finns och man kan finna vänner och likasinnade även utanför kosten. Själv är jag medlem på Shetlandsponny iFokus, samt på Norsk Skogkatt iFokus och några till.... det är svårt att låta bli...

Det vore roligt om fler använde möjligheten att skriva en presentation på "Min sida" eftersom det är svårt att hålla i sär vem som är vem när vi är så många. Den behöver inte alls vara omfattande, bara något stöd för minnet, men den får givetvis vara hur omfattande man själv vill. En del medlemmar vet vi ingenting om och det blir väldigt anonymt.

Vill man utveckla mer vem man är och varför man äter kolhydratreducerad kost och vilken målsättning man har med det, kan man göra det antingen på "Min sida" eller  under en helt egen tråd i Forumet under rubriken "-Medlemmar-". Fördelen med att göra det under forumgruppen "-Medlemmar-" är att det inte syns om man sen blir medlem på andra sajter i iFokus-nätverket.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2007-02-22 23:52 #1 av: zeretki

Ska göra detta, tack för tips!

Anmäl
2007-02-23 09:56 #2 av: AiriO

Ska bläddra runt härGlad

Anmäl
2007-02-23 10:18 #3 av: anki1

brukar jag göra emellanåt, om jag vill veta mer om en person bakom "nicknamet". Anki1


Älska dig själv för den du är

Besök mig gärna påWWW.facebook.se/ankis smycken o textilhantverk

Anmäl
2007-02-23 10:32 #4 av: Mervi

Välkommen AiriO!

Anmäl
2007-08-26 13:12 #7 av: Sara40

Oki doki! Det är jätte roligt att läsa andras presentationer och dagböcker så det var nog dax att själv lägg in en liten presentation.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.