Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Livsmedel

Kvibille Cheddar 32%

2007-01-12 12:58 #0 av: Margareta

Kvibille Cheddar

LivsmedelMgdkcalProtFettKolhFabrikat
Ost 32% Kvibille Cheddar100400,0026,0032,001,00Arla

 

 

Näringsfördelnin - Kvibille Cheddar 32%
Näringsfördelnin - Kvibille Cheddar 32%

 

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2007-01-12 13:05 #1 av: Margareta

Jag kompletterade vår lista med Kvibille Cheddar 32% för att jga tycker det är en så bra ost.

Den ligger så nära vårt idealförhållande mellan protein och fett och har inte många kolhydrater alls. Den kan man äta som mellanmål som den är.

Själv blir jag väldigt lätt hård i magen av hårdost om jag äter för mycket och därför kompletterar jag ofta med ytterligare fett. Jag använder Cheddar i potkäs (tillsätter halva ostens vikt med smör) eller så hyvlar jag och brer smör på ostskivorna. Då slinker de genom lättare...Generad

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2007-01-12 15:38 #2 av: Mervi

Jag har lärt min man också "ofoget" att bre smör på osten, han gillar det skarptFlört.

Anmäl
2007-04-24 12:09 #3 av: brink

God morgon

Undrar om jag är den enda som inte lyckats lägga in avocado i cal counter. Om ni lyckts hur stavar ni för ibland är det inte helt korrekt där o inte min stavning heller! tacksam för svar .

 

 

Anmäl
2007-04-24 13:04 #4 av: catlin

brink: prova avokado.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.