Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Gaspacho

2017-07-27 20:38 #0 av: Bobbymilu

Bor i Andalusien, Spanien och  vi har 40 grader varmt i flera veckor och min man gör kall tomatsoppa. Kan jag som följer LCHF  dricka denna fantaskiska soppa? Den görs pà tomater, vitlök, gurka. paprika, lök och olivolja.

Anmäl
2017-07-28 12:07 #1 av: Tzatze

Det låter som en väldigt bra LCHF-rätt. Lite snålt med fett kanske men det kan man ju lätt fixa med ett fröknäcke med smör på.

Anmäl
2017-08-01 19:44 #2 av: Sindri

Jag brukar slänga i en sked Crème Fraiche, vet att det är svårt att få tag på där, men har du en Supersol i närheten kan du hitta en från Pastor (vit 5 dl-bägare), annars finns ju Mercadonas Nata Fresca.

Anmäl
2017-08-09 19:21 #3 av: Margareta

Mera olivolja gör den fetare, det skulle jag föredra före mejeriprodukter

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2017-08-11 17:09 #4 av: graleh

Peta i lite kyckling eller kalkon?  Brukar jag göra för att få protein. 

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.