Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Vad tror ni??

2016-07-29 18:36 #0 av: Bestämt mig :)

Jaha, på söndag är det 2 veckor sen jag började min resa mot - 35 kg :) Det jag vill med det här inlägget är att få era tankar och funderingar kring hur jag lagt upp det.

Jag promenerar 9 km/dag. 4,5 på förmiddagen innan lunch och 4,5 på kvällen. Äter 2 -3 ggr per dag. Bakar med Fiberhusk, Pofiber, ja ni vet.. Ingen alkohol (är nykterist) inga sötsaker, varken i flytande eller fast form.. På Åses blogg stod riktlinjer för intag av kolisar per dag; Max 10 g = strikt lchf, 25 = normal lchf och övre gräns på 50 g. Hur vet jag hur mycket jag äter? 

Förlåt om detta blev rörigt, men jag hoppas på några svar!

//Bestämt mig :)

Anmäl
2016-07-29 19:15 #1 av: Mooniq

Om du vill kan du bokföra en dag i www.fatsecret.se . Gratis och enkel.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2016-07-29 21:06 #2 av: Bestämt mig :)

Tack för svaret och tipset, gjort så nu.. Mer kolisar än jag trodde i en low carb måltid.. 

Anmäl
2016-07-29 22:22 #3 av: parsley

Kostbevakningen.se är en sida där man kan registrera vad man äter och även lägga in recept. Den är kopplad till livsmedelsverkets databas.

Anmäl
2016-07-30 09:36 #4 av: Siggebus

Det finns http://www.minmat.net/ också. Man behöver inte vara medlem (som iof är kostnadsfritt) - bara om man vill spara resultaten.

Anmäl
2016-07-30 10:25 #5 av: Tyroidea

Eller www.matdagboken.se Där finns färdiga lchf-menyer.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.