Kesoplättar
Hur ska de kännas när de är färdiga? Lite svampiga i konsistensen, även när de är genomstekta?
Det tycker jag att de är. Jag gör mina i ugn och tar ut dem då de fått färg. Skulle nog tänkt samma i stekpannan.
Ja, mina blir också svampaktiga i konsistensen men sedan grillar jag dem ofta dubbla med pålägg mellan i en toastgrill och då får de en frasigare yta.
Då så. Tack för svar!
Man måste steka dem rätt länge i låg värme och i rikligt med fett. Jag har dock inte alltid tålamodet utan försöker ibland vända på dem för tidigt.
Tack Amfy! Jag tänkte testa våffeljärnet nästa gång. Tror det kan funka.
Hejsan !
Tackar för era tips med Kesoplättar , låter riktigt gott !!
Visst kan man använda kokosfett som att steka med?
HH 🙂
Det borde funka utmärkt att använda våffeljärnet! #5
Det kan du absolut göra! #6
#7 Mums , ska nog prova dessa kesoplättar en dag . Perfekt sommarmat i den här värmen!! 😉
HH 🙂