Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på färsrätter

Bacon och köttfärs.

2016-03-18 09:53 #0 av: wissan

https://www.facebook.com/RecensioniConsigliAglaia/videos/669593749845771/?fref=nf
Något att prova kanske.... om man nu får lägga in länkar här. Går säkert att göra som små "biffar" också. 

Anmäl
2016-03-18 16:42 #1 av: hemul

Det där såg faktiskt jättegott ut!


Anmäl
2016-03-18 23:49 #2 av: LaRose

Wow, va härligt! Ser ut som rediga baconskivor, mer som fläsk? 45 minuter verkar länge, men man får väl prova sig fram. "Köttfärskakan" är tjock, förstås.

Anmäl
2016-03-20 09:40 #3 av: Lisabet

Det där såg ut som en gooood idé. Jag har just fått hem 8kg ekologisk utegris, tror jag ska prova något liknande.

Det är säkert perfekt med mozzarella, men jag tål inte mjölkprodukter, undrar vad man kan ta i stället.

Anmäl
2016-03-20 14:46 #4 av: wissan

f#3 Fetaost av får, get...eller halloumi ost av mjölk från samma djur.?
Jag tål det bättre än från ko. Blir ju lite annorlunda smak.
Det finns ju också mozzarella från buffel....är det samma, eller skulle du kanske tåla det?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.