Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

godissuget försvinner inte

2015-11-25 21:44 #0 av: triumpha

Godissuget försvinner inte med lchf för mig. Jag kan äta mig riktigt proppmätt av ägg och bacon eller annat fettigt men hur mätt jag än är så finns det alltid plats för godis och choklad. Jag kanske är för mätt för att få i mig mer fett eller protein men kolhydrater är alltid gott fast jag är mätt. Vad gör man åt det?

Anmäl
2015-11-25 21:50 #1 av: Zpookey

Hur länge har du låtit bli godis?
Det tog typ 3 veckor för mig att bli av med godissuget...men då åt jag inte en enda bit under den tiden.
Nu blir det någon enstaka bit typ varannan vecka...är inte alls sugen på godis längre. Åt typ två rader choklad härom veckan och mådde mest illa.

Anmäl
2015-11-25 21:55 #2 av: Gahella

Zink är jättebra mot sockerberoende.

Medarbetare på Utomjordiskt i fokus

Anmäl
2015-11-25 22:01 #3 av: LottaV

#0 kromtableter är det bästa.

Ett gott skratt förlänger livet

Anmäl
2015-11-25 22:16 #4 av: Ikajo

Nu äter inte jag en kolhydratsfri diet men första september i år slutade jag med allt som heter godis, kakor och glass. De två första veckorna "knarkade" jag vindruvor för att bli av med sötsuget. Jag hoppas innerligt att den här dieten tillåter att du äter frukt, annars så är det inte en särskilt hälsosam diet, för du kan på så sätt ersätta godis med frukt. Nu känner jag inget sötsug överhuvudtaget. Men jag åt lätt ett par lådor vindruvor om dagen de där första veckorna. Nu är ju säsong för citrus, ät clementiner och apelsiner varje gång du blir sötsugen. Ät äpplen, jag tål inte äppelskal så det var inte ett alternativ för mig men om du inte har sådana problem så ät det. När du kommit förbi tröskeln så behöver du inte äta lika mycket frukt heller.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Jag har en blogg och en hemsida.
Därför att jag kan!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.