Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Sluta med lchf-gå upp i vikt?

2015-03-29 19:17 #0 av: Trollbjörken

Jag har kört lchf sedan 1/1 och gått ner 12 kg, men jag mår inte bra på dieten. Den enda orsaken till att jag har fortsatt med den är för att jag har gått ner i vikt med hjälp av den...Min mage blir helt knas och varje toabesök är ett h*****e...jag mår illa på bara tanken av fett och all mat kväljer mig tillslut förutom sallad...sen går det några dagar då det går bra att äta, och så blir jag illamående och måste sluta äta igen...Tänkte att jag skulle försöka dra ner rejält på fettet, blanda in lite mer fibrer och kolhydrater, frukt och rotfrukter men är så otroligt rädd för att jag kommer gå upp alla kilon igen...undrar om det finns någon som har tips på hur jag ska äta för att inte gå upp allt igen, men hålla mig ifrån mycket fett...

Anmäl
2015-03-29 21:18 #1 av: Zepp

Men.. det e ju klart att du går ner i vikt om maten passerar rakt igenom dig!

Sluta genast med det och ät riktig mat.. vad äter du föresten på dagarna?

Anmäl
2015-03-29 23:20 #2 av: hemul

Det är ju möjligt att maten går rakt igenom men det har i så fall Trollbjörken inte talat om. Hen har bara sagt att toabesöken är jobbiga. Själv skulle jag nog gissa på förstoppning. Och vad är riktig mat då enligt dig? Inte LCHF tydligen.

Jag har tyvärr inget svar. Men  inte *tror* jag att du kommer att gå upp för att du tillför lite frukt och rotfrukter. Du behöver ju inte börja äta bröd och pasta.

Men du kan väl tala om vilken typ av magproblem det rör sig. Ler

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.