Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Är lchf en "mode-diet"?

2014-11-26 12:47 #0 av: Cleaneatingbyannika

Jag har ätit lchf i ett par års tid och mår så bra av denna kosthållning. Jag funderar på att utbilda mig till kostrådgivare under 2015. Men den senaste tiden har jag fått kommentarer från flera håll om att det är dumt att lägga pengar på en utbildning som inriktar sig på något som är en mode-diet och som kommer att snart försvinna. Själv vägrar jag tro detta. Men vänner och bekanta som jag anförtrott mig åt har rått mig att i så fall gå en utbildning som är mer bred och inte inriktad på enbart lågkolhydratkost.

Tankar och funderingar?

Anmäl
2014-11-26 13:29 #1 av: hemul

Du får väl göra som Ulrika Davisson - var flexibel! Skrattar

Anmäl
2014-11-26 13:50 #2 av: jiim

Som alla branscher får man lite vända kappan efter vinden. Skulle lågkolhydratskost vara "ute" om 5 år, så får du antingen byta anpassa dig till det nya modet eller sluta i branchen.

Kan tillägga att jag tror i alla fall att lågkolhydratskost av någon form är för att stanna :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.