Annons:
Etikettmat-recept-på-efterrätter-och-sötsaker
Läst 10957 ggr
fettola
10/25/14, 9:34 AM

Petit choux

Hej! jag har snöat in våldsamt på denna fantastiska efterrätt men hur skall jag kunna ersätta vetemjölet utan att de säckar ihop? grädden och smöret är inga problem då det går åt massor av detta.

Annons:
Zepp
10/26/14, 2:13 AM
#1

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

hemul
10/26/14, 2:31 AM
#2

Du läste inte recepten va?

Zepp
10/26/14, 2:42 AM
#3

Näe jag läste bara övertexten.

Petit choux utan mjöl recept

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Veda
10/26/14, 7:53 PM
#4

Synd att det var falsk marknadsföring. Undrar vilket mjöl som inte var med?😉

Gladasvampen
10/26/14, 8:04 PM
#5

Kan man inte använda mandelmjöl eller annan mjöl av nötter? Tror att det bör funka, man använder ju ofta mandelmjöl för små kakor som ska blir större och fluffiga :)

hemul
10/26/14, 8:35 PM
#6

Tror det måste riktigt mjöl till för att det ska bli så där fluffigt och lätt.  Jag tycker också petitchouxer är jättegoda. Och wienerbröd.

Annons:
Sehvrin
10/26/14, 9:16 PM
#7

Har hört att majsstärkelse ska vara bra eller till och med bättre i peti choux istället för mjöl. Men jag vet inte hur det funkar med LCHF och stärkelse?

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

Zepp
10/26/14, 9:18 PM
#8

Funderar på om det går att ersätta vetemjölet med kokosmjöl?

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Gladasvampen
10/26/14, 9:32 PM
#9

TS Kan du inte testa med olika mjöl och se hur det går?

hemul
10/26/14, 10:29 PM
#10

Alla riktiga mjöl innehåller ungefär like mycket kolhydrater.  Från den synpunkten spelar det ingen roll om det är vete, majs eller rismjöl. Jag kör med rismjöl de gånger jag använder nåt därför att jag tror det är minst läskigt, men lika mycket kh blir det.

Upp till toppen
Annons: