Supergott bröd
Här hittade jag ett recept på ett bröd som var just helt galet gott 🙂
Inte så mycket kolisar i det och man kan förstås baka i det mjöl man helt vill beroende på hur mycket kolhydrater man vill ha.
http://hurbrasomhelst.se/2014/10/mitt-nya-favoritbrod-mjukt-saftigt-luftigt-och-helt-galet-gott/
Ha en bra dag, alla!! 🌺
Det borde gå bra att ta 1 dl grädde och 1 dl vatten i stället för mjölken, eller hur?
#0
Tack för tipset. 😃
Missat den bloggen. Bara för det blev jag nyfiken o har precis beställt hennes bok.
Det där Fiberfin, det verkar bestå av resistent stärkelsse från majs. Funkar det som resistent potatisstärkelse så flyger ju resistensen ut genom fönstret när man värmer upp det.
Det går säker bra, LaRose! Valfri mjölkliknande funkar. Även också mandel-, soya-, havremjölk mm.
Jag har använt olika och allt har blivit lika bra.
Ja visst är det en bra blogg, Annamaja27! Funderar också på att köpa hennes bok. Hon var med på Nyhetsmorgon och det verkade väldigt gott, enligt Tilde och Peter. 🙂