Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - tidningar/hemsidor

Dumforskning

2014-09-22 09:50 #0 av: maxiq

Från Viktklubb:

"Nu visar en studie publicerad i the Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports att ett minimalt intag av kalorier kombinerat med maximal träning kan reducera en betydande mängd kroppsfett på bara några dagar – och det underskottet varar dessutom i månader"

"I den aktuella studien undersökte svenska och spanska forskare 15 överviktiga män som fick begränsa sitt dagliga intag till 360 kalorier, vilket var en minskning på runt 1 800 kalorier. De kalorier som intogs var dessutom uteslutande i vätskeform: Några drack sötade kolhydrater, andra proteindrinkar. Utöver det fick de dessutom träna – jättemycket"

"Efter fyra dagar hade männen gått ner nästan 5 kilo var – varav hälften var kroppsfett och hälften muskelmassa" Vilar huvudet i handen

Sötade kolhydrater förresten? Funderar

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2014-09-22 10:01 #1 av: obstitant

Jag känner att mänskligheten verkligen har förts framåt av denna undersökning i dess vishet. Får idé

Det förvånar mig också att de tappade kilona enbart var fett och muskler, ingen vätska? Brukar det inte rinna ut en del de första dagarna när man går in i ketos, vilket de lär ha gjort? Berodde det på träningen?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.