Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Svarvade kolhydrater

2014-08-30 01:22 #0 av: maxiq

TV-shopfirman Tvins har inte riktigt fattat det här med kolhydrater... Vilar huvudet i handen

"Älskar du pasta, men vill slippa onödiga kolhydrater och kalorier? Slice-A-Roo är det du söker. Det är en specialdesignad, lättanvänd grönsakssvarv som skivar och strimlar grönsaker och frukt som blir till nyttigare alternativ till pasta. Eller använd den för att använda maträtter av råa ingredienser (raw food) på bara några sekunder. Med Slice-a-Roo kan du göra läckra spaghettirätter av zucchini, morötter, rödbetor, gurka, palsternacka och andra grönsaker"

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2014-08-30 01:44 #1 av: RobinEH

Vad är det de inte har fattat? Listade grönsaker har mycket lägre innehåll av kolhydrater än vanlig pasta. Om individ nu tycker om spagetti etc. men vill hålla nere kolhydratintaget så är ju detta ett bra alternativ. Det finns flertal LCHF-recept som rekommenderar strimlad zucchini etc. som alternativ för pasta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.