Annons:
Etikettmat-recept-på-kötträtter
Läst 4635 ggr
KarinJ46
2011-11-30 09:34

Kassler i vin- och ostsås

Provade detta recept i helgen, jättegott!

Kassler i vin- och ostsås

450g fryst bladspenat (eller färsk)
salt, peppar
400-500g kassler
3/4 dl vitt vin
150g Philadelphiaost
1 1/2 dl Creme Fraishe
slt,peppar
1 1/2 dl västerbottenost (eller annan)

Tina spenaten och reducera vätskan. Salta och peppra. Bred ut i botten på en smord form. Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem på spenaten. Blanda vin, färskost och Creme Fraiche i en bunke och bred över kasslern. Strö över riven ost. Gratinera i 225gr 15-20 minuter.

Servera med t ex kokt broccoli eller blomkål till om du vill ha mera grönsaker.

Annons:
romraf
2011-11-30 12:25
#1

OH vad GOTT det lät i mina öron,

ska tänka på det när jag veckohandlar i morgon…TACK

Romraf

"ingen fråga är för dum för att ställas"

Upp till toppen
Annons: