Etikett: mat-recept-på-kötträtter
Läst 4635 ggr
2011-11-30 09:34
0
Kassler i vin- och ostsås
Provade detta recept i helgen, jättegott!
Kassler i vin- och ostsås
450g fryst bladspenat (eller färsk)
salt, peppar
400-500g kassler
3/4 dl vitt vin
150g Philadelphiaost
1 1/2 dl Creme Fraishe
slt,peppar
1 1/2 dl västerbottenost (eller annan)
Tina spenaten och reducera vätskan. Salta och peppra. Bred ut i botten på en smord form. Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem på spenaten. Blanda vin, färskost och Creme Fraiche i en bunke och bred över kasslern. Strö över riven ost. Gratinera i 225gr 15-20 minuter.
Servera med t ex kokt broccoli eller blomkål till om du vill ha mera grönsaker.
Annons:
2011-11-30 12:25
0
#1
OH vad GOTT det lät i mina öron,
ska tänka på det när jag veckohandlar i morgon…TACK
Romraf
"ingen fråga är för dum för att ställas"
Annons: