Kaxholmens coleslaw
Denna är bus god! Och har använts ofta
Kommer från Aftonbladets GI-diet.
Kaxholmens coleslaw
4 portioner
7 dl finstrimlad vitkål
1 finskuren rödlök
1/2 dl majonnäs (ej lätt)
2-3 tsk fransk senap
1 dl crème fraiche
salt och grovmalen peppar.
Lägg vitkål och rödlök i en stor skål. Tillsätt majonnäs, senap, crème fraiche, salt och peppar. Rör samman så vitkålen blir krämig. Låt stå i kyl i några timmar. Passar ypperligt till grillat kött.
Fotnot: Receptet är hämtade ur boken "Våra bästa GI-recept" av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson.
Med Vänlig Hälsning
/Diana Lovatt
Järbo, Sandviken zon 4
den här lät så god så jag tyckte det var dags att damma av den inför den här säsongen. Ska göra den idag fast jag byter ut cf till gräddfil för det är vad jag har hemma