Fläskfilé med bacon och gorgonzola
Ingredienser
600 g fläskfilé
200 g champinjoner
1 gul lök
1 pkt bacon
5 dl crème fraiche
50 g gorgonzola
1-2 dl riven ost
1 msk soja
1 msk balsamvinäger
Salt
Peppar
Gör så här
Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten. Stek baconet i mindre bitar. Dela champinjonerna och stek dom, klyffta löken och stek den. Lägg allt åt sidan.
Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Blanda ner champinjonerna, baconet och löken. Smaka av med salt och peppar.
Skiva fläskfilén och placera den i mitten av pannan. Strö över den rivna osten. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 5-10 minuter.
Mums! Bokmärker.
Mmmm, lät väldigt gott och ser väldigt gott ut oxå.
låter gott ….bokmärker
Det här låter ju hur läckert som helst. Bokmärkt.
ernst 76
får jag kopiera bilden?
#5 Självklart!
#6 Tack! Alla smaskiga receptskriver jag i Word. Infogar sedan bild.
Kommer att bli en jättesnygg "egen"receptbok med LCHF. Men jag skriver naturligtvis också vem jag fått det av!