Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Livsmedel

Stjälkselleri

2006-08-03 17:25 #0 av: Margareta

Stjälkselleri har lågt kolhydratinnehåll

LivsmedelMgdkcalProt (g)Kolh (g)Fett (g)Fib (g)
Stjälkselleri10011,000,701,800,101,80

Näringsinehåll - Stjälkselleri
Näringsinehåll - Stjälkselleri

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-08-03 22:09 #1 av: Bea

Tyvärr... Spelar ingen roll hur få kolisar det är. Selleri är helt enkelt inte värdigt som människoföda! Skrikandes Blä!

Anmäl
2006-08-03 22:15 #2 av: Tilda-T

Håller med har inte hittat ett enda användningsområde för denna "grönsak"

Anmäl
2006-08-03 23:03 #3 av: Kia
Jag tycker det är jätte gorr med selleri:)
Ja tänk så olika vi är............. Doppa den i lite kryddad creme frasche *L*
Anmäl
2006-08-03 23:26 #4 av: Amiechan

Hehe. Äter rätt mkt stjälkselleri. Står ett "knippe" i fönstret och blir grönt just nu :D Jag brukar ha det i cole slaw :)

Anmäl
2006-08-04 12:54 #5 av: MsBear

mmmm selleri är jättegott i potatissallad Generad oppps det får man ju inte äta, men det är också jättegott i kyckling röra, jag har en grekisk restaurang runt hörnet som gör en god kyckling röra till deras pitabröd, måste vara en blanding av kycklingbitar, selleri, majonäs, mycket finhackat och hur gott som helst. Dippa i dippsåser är jättegot också, blåmögel ost (kvibille) med cremefraiche!

Anmäl
2006-08-04 12:59 #6 av: Margareta

#5 MsBear: Nu börjar Du komma igång i tänket, det hörs lång väg...Skrattande

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2006-08-04 13:04 #7 av: Amiechan

#5 MsBear: den kycklingröran låter god! *Antecknar*

Anmäl
2006-08-04 17:23 #8 av: MsBear

ha ha tack så mycket, jag har haft några lugna dagar här på jobbet så jag har haft tid att surfa runt på denna sida och liknande Räcka ut tungan nu ska vi bara se ifall jag kan hålla mig från röd vinet i helgen...

Anmäl
2006-08-04 17:49 #9 av: ingela101

jag brukade tycka att stjälkselleri både smakade o luktade äckligt tills en kompis bjöd på middag och stjälkselleri + cambozola  var förrätten.

numer är detta det absolut bästa snackset eller förrätten jag vet på sommaren! passar så bra ihop. testa någon gång!

Anmäl
2006-08-07 17:18 #10 av: Venus

Gillar också Selleri, brukar tänka på Verner och Verner som myntade uttrycket: Det går lika bra med selleri. Ställer den i blöt i ett glas vatten innan jag bjuder på den som apertif innan maten med något att dippa i. Kan tänka mig att Mascarpone med lite selleri är gott.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.