Fontana bredbar getost
Bredbar getost med lågt kolhydratinnehåll och inga ondödiga tillsatser.
Energiinnehåll - Fontana bredbar getost
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Hm - bredbar getost. Frågan är bara vad man ska bre den på?
Nej, jag skojar bara, det finns ju massor med andra sätt att använda den på. Tack för tipset, Margareta!
"still lost in space and time"
DEn ska jag kolla efter! Älskar getost men har aldrig sett bredbar. Finns den på ICA eller Coop, den där?
Jag har köpt den på ICA och den är alldeles ny, de hade svårt att få fram ett pris.
Jag blandar tex ut den med creme fraiche och har den som "pålägg" på kött tex fläskkarré, lammkött mm
Ibland petar jag ner lite när jag steker köttfärs.
Summan av kolhydrater och protein blir bara 17,2g som är betydligt mindre än 22g fett - vilket enligt Sten Sture är ett bra ratio… gott dessutom…
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Det låter som en bra produkt att hålla utkik efter!
Kunde inte hålla mig från att även lägga in tårtbitar över energiinnehållet, för det såg så bra ut…
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Verkligen tjusigt… kolisarna syns ju knappt!
"still lost in space and time"
Jag hittade inte den idag, men väl en kusin: bredbar fetaost från Fontana med pepperoni & vitlök. Har inte smakat än, men den hade också ungefär lika låg kolh.halt.
Innehållsdeklaration:
INNEHÅLLER: Pastöriserad får- och getmjölk,
vegetabiliskt löpe, pepperoni, vitlök, 2% havssalt.
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G: Energivärde 1220 kj/ 292 Kcal,
Protein 16,5 g, Kolhydrater 0,7 g, Fett 22 g
aha, den finns i flera smaker, men det gör ju inget…
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Låter smaskens!
Pasi: att jag scannade getosten just beror på att jag gillar färdigprocucerad mat med så KORT innehållsförteckning som möjligt. Getosten ligger bra till där…
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Samma här, korta innehållsförteckningar ska det vara med så få E som möjligt!
Den här osten blandade jag med creme fraichee (34%) till en urgod sås som vi hade till grillad fläskkarré
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Den ska jag kika efter. Man vet ju aldrig när man behöver den
Tack för infon, detta skall jag prova.
Den här hade jag glömt bort
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Är det alltså en "vanlig" ost och inte en ädelost? Jag älskar chèvréost men det är en vitmögelost så den kan jag inte äta längre… Skulle bli superglad om detta var en "vanlig" getost!!!
Finns det nån fet god ost på tub? Eller allmänt nån god fet sörja på tub? (Alltså typ "Kalles Kaviar-tub").
Då blir det liksom lättare och smidigare för mig att klämma ut lite när ingen ser!
PS. Plus att dom inte lika lätt kan se hur mycket som försvinner ur tuben hela tiden (smör- och ost-situationen här hemma börjar bli pinsam "vad gör du med allt smör och all ost, du får inte äta så mycket…")
problembarn, det är en "vanlig" ost och den är rätt god också!
jag har köpt lokal getost- jättgoda ostar från Lillängens Gårdsmejeri i Fryksdalen
Jag som inte tål någonting (nästan) tål den här bra, men det är ju ingen garanti. Det är bara så länge sen jag hittade den.
Vi hade den som tillbehör på grillat när den var ny.
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Har någon sett den här på länge? Tråden är jättegammal och jag hade själv glömt bort den. Helt underbart god till lammkött. Vi blandade den med Vispad grädde och vitlök.
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se
Tyvärr, #21, jag visste inte ens att den fanns :-O
Hoppas den inte försvunnit, för nu måste jag ju testa!