Annons:
Etiketthälsa
Läst 4305 ggr
Mala09
8/13/09, 3:34 AM

?Parasiter/näring i kroppen

Kan parasiter må bättre i kropppen med socker/kolhyrater, eller spesifikt protein som gluten? Mår man sämre (har haft feberliknande sömn i natt och varit kvalm/illamående varje kväll senaste veckan) när det blir jobbig for parasiten att överleva i kroppen?

Det gäller en problematisk hy/hud infektion(???) som jag har blivit bättre av efter att jag slutade med gluten-men som fortfarandes är kvar efter 8 månader utan.Har tagit antibiotika,är SÅ TRÖTT på sjukdommen som ingen kan ställa en diagnos på (typisk svar är "diabetiker har alltid problem med huden sa dem för i tiden"-med andra ord det är något jag måste förvänta?)

Har trott det var HD (gluten relatert) men undrar nu om jag tar fel.Om det är en parasit sak, vad hjälper? Kokkosfett? Medisin?

Antibiotika var en hjälp men det gick inte bort efter två tio dagers kurer.Antibakteriell krem väteperoxyd hjälper, men nu är det en vecka till jag ska i bröllup och jag vill ha bort mina sår fullständigt- är så nära men inte därGråter hjälp någon?

M

Annons:
mazen
8/13/09, 4:27 AM
#1

Du kan ju läsa det här så får du själv avgöra

http://www.ion-silver.com/silver.htm

Här avser jag inte Madeleines bröllop

http://svt.se/2.22620/1.1585568/revolution_i_varden_av_brannskadade%26from=rss

ScientiaVera
8/13/09, 4:31 AM
#2

Feberliknande sömn och illamående varje kväll?

Man kanske inte borde leka doktor och göra självdiagnoser. Dags att besöka en doktor igen och få ordentlig hjälp?

Tel; 1177

http://www.sjukvardsradgivningen.se

Om jag hade dina symptom så skulle jag inte vilja ta emot skumma råd från anonyma människor i ett internetforum. Gå till doktorn.

bullmagen
8/13/09, 8:00 AM
#3

Vitlök, kokosfett och olivolja är bakterie- och/eller svampdödande. Uteslutande av spannmål (vilket du inte äter) hjälper huden.Om det är candida kan man må ganska dåligt när man "svälter ut" den.

Lycka till och kanske värt att ringa läkare om du har feber.

Mala09
8/13/09, 11:49 AM
#4

Jag har varit hos två hudspesialistläkare, så jag är säker på det inte är farlig (cancer) och vanlig läkare,och jag har diabetes kontroll varje 5te månad ca.Det här har varit et problem nu i tre år, men ingen har spesifikt svar eller tagit prov av cellvev etc.Det kan vara det är en mix av saker, men relaterat til gluten är det säkert 100%.(Eftersom det blev 80 bättre två dagar redan efter jag slutade).Det var den natten jag drack vin det kändes som feber, nu har jag mer en kännsla av illamåande på kvällen.Konstig det alltid kommer då.Om vad det nu är "dör" typisk på kvällen kan det jo vara en orsak.Jag kommer att prata med läkare i dag, i minste for att få antibiotika igjen.Tack for råd!

Generellt är mitt blodsocker mycket bättre nu därfor är det logisk att det byrjar bli svårt om eventuell parasit lever på socker/vete:)Så det är jo en bra sak.

MimLan
8/13/09, 11:59 AM
#5

Relaterat till gluten kan även innebära att det blev sämre av gluten/spannmål, inte att det var grundorsaken.

Mala09
8/13/09, 4:05 PM
#6

#1 Silver-super intressant, jag kollar life butiken i dag om det finns tilskott eller salva.Jag har hört om tandkrem/pasta med silver som är bra, logisk efter det som står på siden du länkar till.Den var forresten super, måste få tag på en ny.Fick det via en vänn som var på kurs måste fråga henne om det är möjlig att köpa en plats.

Blir frustrerad äver hur systemet/livsmedelvärket är så dårlig, media vill ha stora katastrof uppslag om hur farlig saker är utan att kolla fakta? Inte sälja eller prata om kost tilskott med silver, men barnkalas godis med dårlig silver är det ingen som skriker om? Hm.(Ref till artikklen).

#5 Ja, det är det jag undrar -om det är som en slags godis for en bakterie eller parasit eller virus-eller annat.Ingen aning.

Tack alla! jag mår bra!

Annons:
mazen
8/13/09, 5:59 PM
#7

#2

Ett sånt här forum är till för ett dela med sej, och det här har jag blivit tipsad själv om på det här forumet. Jag har inte gett några råd utan bara visat på två artiklar att läsa och om du vill kalla dom skumma och från anonyma internetanvändare. Om du vill kalla resultat från Astrid Lindgren sjukhuset för skumma så får det stå för dej . Du ger råd och verkar vara både ny och anonym

Har läst många bra råd här på forumet och dom är inte alltid ilinje med vad sjukvårdskolossen eller etabissimanget säger.

Hur mång läkare rekomenderar LGHF tex, vi är ju här för att etablissimanget inget inget ser inget gör inget hör

Använder kollodialt silver själv sedan en månad tillbaka och köper det på hälokost i Gävle

Mala09
8/13/09, 6:22 PM
#8

Nu har jag köpt det!! Jag tror du vill gott #2 men som du ser har jag redan användt vanlig helsovård och i vissa fall hjälper det-men tyvärr mycket ofta har (eller tar?) dem inte even tid till at fråga, testa, det är 5 minuter och svaret alltid det samma: Det kan vara det eller det, antibiotika kan jag skriva ut.Det kan se mycket lätt ut ibland att vara läkare tycker jag.Inte alla är så,men en hel del.Det är iallafall bra att jag har kollat att det inte är något farlig.

Det som är möjlig, är att gluten intoleransen har skapat brist på mineraler (som silver) och jag blev bättre när jag slutade eftersom min mineral och vitamin och näringsupptag blev mycket mycket bättre direkt.Brist på sånnt skapar jo et lätt miljö for allslags dårliga saker.

Men inte 100% bra- det kan vara et svar ligger i det här produktet.Hoppas det!

Isåfall kommer jag med rapport.

Mala09
8/17/09, 9:13 PM
#9

Efter 4 dgr har jag nu realistisk chans att gå i bröllup utan plåster i pannan.Det är fantastisk och jag tackar evig Mazen for ditt tips!

mazen
8/17/09, 9:27 PM
#10

#9

Hej Mala09

Otroligt roligt att höra och ha det så trevligt på bröllopet

Mala09
1/19/10, 10:59 PM
#11

Svaret på gåtan:Parasitochvirustyp1hud (Hulda Clark om parasiter och virus hos alla typ1diabetiker)SkrattandeÄNTLIGEN!!!

Upp till toppen
Annons: